Voit keskittyä harjoituksiin jättämällä huolet tukipalveluiden koordinoinnista meille

Monikansallisten harjoitusten määrä kasvaa koko ajan – myös Suomessa. Samalla kasvaa tarve isännöidä ulkomaisia harjoitusjoukkoja. Isäntämaatuki-palvelumme avulla tuomme sinulle lisäresurssin järjestelyiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Host nation support eli Isäntämaatuki Suomessa

Voit ulkoistaa meille mm. nämä asiat:

  • Majoitus
  • Kuljetukset
  • Varastointi
  • Terminaalipalvelut
  • Hankinnat
Ota yhteyttä

Näin isäntämaatuki toimii:

Tarpeen määrittely ja suunnittelu

Käydään lävitse mitä logistiikan tukitoimintoja harjoitukseen liittyy ja mitkä niistä järjestelyistä voimme puolestanne koordinoida.

Sen jälkeen tehdään tarvittavat suunnitelmat esim. aikatauluihin, materiaalitarpeisiin, henkilöresursseihin ja paikallisiin hankintoihin.

Toimintasuunnitelma

Määritellään vastuut ja velvollisuudet sekä toimintaohjeistus palveluiden käyttäjille.

Tukipalveluiden operatiivinen käyttö

Tukipalvelut voidaan tarvittaessa hoitaa keskitetysti tähän tarkoitukseen räätälöidyn HNS-Portaalimme kautta. Sen avulla käyttäjä pystyy tilaamaan ja ohjaamaan sovittuja palveluita oman käyttöliittymänsä kautta.

Käyttö onnistuu kenttäolosuhteissa tai siistissä sisätilassa, kunhan käytössä on internet-yhteys. Portaali on rakennettu korkeimpia turvallisuusstandardeja noudattaen.

Tilannekeskus

HNS-palvelumme sisältää muutakin kuin sähköisiä järjestelmiä. Voimme pystyttää tilannekeskuksen, jossa henkilöstömme palvelee tarvittaessa 24/7. Tämä voidaan toteuttaa joko meidän tiloissa tai asiakkaan määrittelemässä paikassa.

Harjoituksen päätyttyä

HNS-Portaaliin on tallennettuna kaikki toteutuneet tapahtumat, josta voit helposti selvittää muun muassa todelliset kustannukset ja käytetyt palvelut. Tätä tietoa voi asiakas hyödyntää vastaavien harjoitusten suunnittelussa tulevaisuudessa.