Tarpeeseesi räätälöidyt logistiikan palvelut

Tiimissämme on kokeneita ammattilaisia, joilla on osaamista logistiikan eri osa-alueilta. Oli tarpeesi yksittäinen kuljetus, pakkaaminen tai kokonaisvaltainen avaimet käteen – ratkaisu, meiltä löytyy tekijät.

Palvelumme

Kuljetukset ja niiden suunnittelu

Meidän kautta järjestyy normaalit kappaletavarakuljetukset ja vaativammat kuljetukset. On sitten kyse säännöllisistä toimituksista tai yksittäisistä, Ad-Hoc tai aikataulutettu niin me hoidamme ne kaikki, millä kuljetusmuodolla tahansa.

Isäntämaatuki

Kun on kyseessä Suomessa järjestettävät kansainväliset harjoitukset, voimme järjestää ja koordinoida kaikki tarvittavat logistiikan tukipalvelut.

Lisää isäntämaatuesta

Asiantuntija- ja valvontapalvelut

Laaja-alaisen osaamisemme ja kokemuksemme ansiosta pystymme myös tarjoamaan asiantuntijapalveluita sekä neuvontaa oman toimintanne tueksi. Valvomme kuljetuksia ja välikäsittelyjä oman henkilöstön toimesta niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Normaalit- ja erikoiskontit

Kauttamme voit ostaa tai vuokrata normaalit merikontit sekä varustellut kontit eri käyttötarkoituksiin perille toimitettuna.

Projektikuljetukset

Haastavat projekti- ja erikoiskuljetukset maailmanlaajuisesti.

RSOM

Varmista joukkojesi ja kalustosi vastaanotto ja jatkokuljetukset ulkomailla huolellisesti valitun yhteistyökumppaniverkostome avulla.

Varastointi- ja pakkauspalvelut

Räätälöidyt ratkaisut pitkäaikaisesta säilytyksestä väliaikaisvarastointiin. Pakkauspalvelut sisältäen vaaralliset aineet kaikkiin kuljetusmuotoihin, toteutus joko meillä tai asiakkaan omissa tiloissa. Palveluihin kuuluvat tarvittaessa myös lähetysten päivystykset.

Kuriiri- ja pikatoimitukset

Meiltä onnistuu myös erittäin kriittisten toimituksien henkilökohtainen hoitaminen alusta loppuu. On kyse sitten vaikka kriittisestä AOG toimituksesta, niin meidän henkilökunta toimittaa lähetyksen perille ihan minne päin maailmaa tahansa.

Kenelle palvelumme sopivat parhaiten?

Olemme pitkälle erikoistunut yritys, joka toteuttaa kohdennettuja logistiikkaratkaisuja ja sitä tukevia palveluita. Asiakkaidemme tilannetta ja palvelun tarvetta kuvaa tyypillisesti mm. seuraavat asiat:

  • Rajalliset omat resurssit
  • Ydinosaaminen on muualla
  • Oman organisaation vahvistaminen
  • Nopea reagointi yllättäviin tarpeisiin
  • Henkilökohtainen palvelu

Kuinka palvelumme toimii?

Tarpeen määrittely

Oli sitten kiire tai ei, onnistunut toteutus lähtee liikkeelle panostamalla tarpeen määrittelyyn.

Suunnittelu

Arvostitpa sitten järkevää hintaa tai markkinoiden parasta osaamista, yhdessä meidän ammattilaisten kanssa toteutettu suunnittelu takaa parhaan lopputuloksen.

Tilaa kuljetuksia nopeasti, vaivattomasti ja turvallisesti asiakasportaalista

Asiakasportaalisi toimii kaikilla laitteilla, joissa on internet-yhteys. Pääset kirjautumisen jälkeen tilaamaan tavanomaiset kuljetukset suoraan omasta käyttöliittymästä, joka noudattaa korkeimpia turvallisuusstandardeja. Jos tarpeesi on erikoisempi, voit soittaa suoraan henkilökohtaiselle projektipäälliköllesi.

Seuraa kuljetuksesi etenemistä

Käyttöliittymäsi kautta voit seurata kuljetuksesi eri vaiheita, tarvittaessa reaaliaikaisesti. Sinne voidaan liittää tarvittavia kuljetusasiakirjoja (mm. DG-asiakirjat, vientiasiakirjat jne.) ja jopa yksittäisiä sähköpostiviestejä.

Olennainen raportointi ja statistiikka

Portaaliin on tallennettuna kaikki menneet tapahtumat. Voit helposti palata yksittäisiin tapahtumiin ja selvittää muun muassa:

  • Kuljetuksen vaiheet
  • Toteutuneet aikataulut
  • Kustannukset
  • Raportit ja kuvat