Kiireellinen toimitus Iso-Britanniaan

Koekäytössä ollut simulaattori pitäisi saada nopeasti takaisin tehtaalle, välttääkseen huomattavien sanktioiden laukeamisen.

Simulaattori nopeasti takaisin tehtaalle

Saimme tiedon eräältä osastoltamme, että heillä on kiireellinen lähetys Iso-Britanniaan; Koekäytössä ollut simulaattori pitäisi saada nopeasti takaisin tehtaalle, välttääkseen huomattavien sanktioiden laukeamisen.

Asiakas tarvitsi apua mm. tässä asiassa:

  • Kiireellinen kuljetus
Deflog

Yhteydenotosta toimitukseen 23 tuntia

Otimme heti yhteyttä Deflogiin, joka on aikaisemminkin hoitanut haastavia toimituksia menestyksekkäästi. Materiaalin sijainnista johtuen nouto tuli tehdä kiireellisenä maakuljetuksena ja toimittaa lentoterminaaliin valmisteltavaksi ilmakuljetusta varten.

Operaattori valmisteli myös kaikki tarvittavat asiakirjat kuljetusten toteuttamiseksi. Ensimmäisestä yhteydenotosta siihen, kun materiaali oli vastaanottajalla Iso-Britanniassa, kesti yhteensä noin 23 tuntia. Toimituksen statuksesta ja tulevista tapahtumista raportoitiin määrävälein useammalle osapuolelle.

Deflogin ammattimainen ja henkilökohtainen toiminta mahdollisti lähetyksen nopean noudon ja lopulta toimituksen takaisin tehtaalle.

Näin asiakas hyötyi palvelusta:

  • Kiireellinen toimitus perillä ajoissa
  • Statusraportointi kaikille osapuolille
  • Asiakkaan huomattavat sanktiot vältettiin